În data de 14 mai 2023 Primăria Municipiului Slatina în colaborare cu Consiliul Local al Municipiului Slatina organizează evenimentul sportiv „Slatina City Run”, ce conține 2 probe: cros și semimaraton.
La această competiție se pot înscrie toți amatorii de cros și semimaraton din municipiul Slatina și nu numai, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la momentul înscrierii în concurs.
Înscrierile online se vor face până la data de 12 mai inclusiv, iar cele de la fața locului, respectiv în data de 14 mai, se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.
Înscrierea și participarea la acest concurs NU presupun achitarea unei taxe!
Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. De asemenea, vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive Slatina City Run din data de 14 mai pe site-ul: www.primariaslatina.ro.
Vă reamintim că locurile la acest concurs sunt limitate, respectiv 250 de locuri pentru proba de cros (7 km) și 100 de locuri pentru proba de semimaraton (21 km), iar participanții se pot înscrie doar la o singură probă, cros sau semimaraton.
Municipiul Slatina se află în plin proces de actualizare a Stategiei de Dezvoltare a Municipiului Slatina pentru perioada 2021-2027. Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul municipiului Slatina, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene.
Vă rugăm să vă alocați 3 minute, în perioada 08.06.2021 - 15.06.2021, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrează pe mediul de afaceri, urmărind nevoile și direcțiile de dezvoltare ale investitorilor locali.
Municipiul Slatina se află în plin proces de actualizare a Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Slatina pentru perioada 2021-2027. Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul municipiului Slatina, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene.
În vederea realizării unei strategii de dezvoltare locală care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire al cetățenilor municipiului privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestora prin completarea chestionarului de mai jos.
Vă rugăm să vă alocați 3 minute, în perioada 08.06.2021 - 15.06.2021, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări, mulțumindu-vă pentru implicarea dumneavoastră!
Materialele informative referitoare la măsurile de mediu și climă cuprinse în Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020, aferent Campaniei 2021, pot fi accesate pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale
https://www.madr.ro/masuri-de-mediu-si-clima.html
Expropriere pentru lucrarea de utilitate publică de interes local „Realizare variantă ocolitoare prin modernizarea infrastructurii rutiere existente”
Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor
Adresează invitația tuturor cetățenilor care nu dețin acte de identitate, sunt titulari ai actelor de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire până la sfârșitul anului și tinerilor care au împlinit vârsta de 14 ani și nu sunt în posesia unui astfel de document să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, din Strada Centura Basarabilor, numărul 8, județul Olt, pentru a fi puși în legalitate pe linie de evidență a persoanelor.
Șef serviciu,
Elena-Claudia Vîlceleanu
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are în implementare proiectul “A heritage friendly cross-border economy in România and Bulgaria - HERITAGE RO-BG”, finanțat prin Programul Interreg V-A România - Bulgaria. Parteneriatul proiectului este format din CCINA Constanța, care are calitate de leader de proiect, iar Camera de Comerț și Industrie Dobrich din Bulgaria este partener.
Proiectul își propune să promoveze un mediu de afaceri care să protejeze patrimoniul cultural și natural. Proiectul se concentrează pe patru sectoare economice, considerate cu cel mai mare risc în ceea ce privește valorificarea economică sustenabilă a patrimoniului: turism, urbanism-arhitectură-construcții, agricultură-silvicultură-pășunat și energii regenerabile.
Principalul rezultat al proiectului „Strategia de dezvoltare a unei economii care protejează resursele naturale și culturale în România și Bulgaria” se concentrează distinct pe patrimoniul cultural și pe cel natural. Lucrarea este disponibilă pe site-ul proiectului http://heritagerobg.eu/ro/rezultate/ sau pe site-ul CCINA Constanța la adresa https://www.ccina.ro/proiecte/in-derulare/heritage.